Om meg

Navnet mitt er Roger, født og oppvokst i Trondheim- bor midt i mellom Gaula og Nidelva som ligger meg nært... Kommer fra Sjetnemarka og flyttet derifra på 90 tallet sammen med min Samboer mor til mine to sønner.


Jeg bor på Tillerbyen er styrelder i et borettslag og har hvert det nå i 5 år og 2 år som Styremedlem har bodd her siden 2016. Har kjørt lastebil snart 20 år men fortiden langtidsykmeldt pga skade i skuldrene. Nå nyter jeg livet å gjør som passer meg selv- har stor vennekrets og blitt kjent med mange fiskere fra fjærn og nært 

Trondheim

Lidenskap siden 7 åring

I 7-8 års alderen var jeg med min far i Nidelva og mine første storlakser tok jeg på Rapala i Orkla en på 8 og 9 kg fikk da blod på tann å hvert laksefisker siden da. I min ungdomstid bodde jeg i Sjetnmarka med mine foreldre og bror- Nidelva bare minutter unna. Fisket mye ørret ved øvre leirfoss og Tillerbrua den gang. Var med min far på mange fisketurer så sportsfiske etter laks og ørret er nok min store lidenskap. Har truffet enormt med nye mennesker langs elva der vi slår av en prat, skrøner og har det trivelig sammen- siste 30 årene har jeg fisket på lag med gode venner og fisker fortsatt på laksfiske med venner. 

Fluebinding siden 20 mai 1984

Mai 1984 kjøpte jeg nybegynnersett hos Nor-Sport AS i Trondheim- starta på kjøkkenbenken hos mine foreldre og siden da har jeg holdt på med fluebinding.  Fra 80-tallet gikk det på ørretfluer, på 90 tallet laget jeg sjøørretfluer og deretter laksfluer- har aldri gått på noe fluebinderkurs lært alt fra bøker jeg leid på Bibloteket. Jeg har hatt endel fluebinderkurs hos bedrifte, private, klubber, videregående skoler som bl.a Øye videregående og Skjetlein.

Har hatt kurs på Kreftbygget St. Olavs Hospital sammen med Tofa og TJFF- Har hatt endel fluebinderkurs via Messenger ( Facebook ). Mai 2024 har jeg 40-års dag som fluebinder og lager det meste innen fiskefluer.

Er Personlig næringsdrivende og har bygget opp en stor kundemasse fra fjærn og nært. Lager fluer på bestillinger- rekk ikke å lage fluer på lager. Så her bygger jeg mine egne fluer,, med mye egne navn- har en rekke favoritter jeg tar laks på. Har en digert kunderegister- å hvor folk kjøper fluene sine er opp til dem, prakker ikke på folk for å tjene mest mulig på virksomheten min. Registrert i MerverdiavgiftsregisteretCopyright © 1984 -2024 Fluebindern Trondheim. All rights reserved